Gedichtje van de dag / poëzie uit het vuistje

gedichtje van de dag

Gedichtje van de dag

Copywriter/columnist/blogger Ton Broekhuisen is gek op makkelijk leesbare rijmpjes. Genre: poëzie uit het vuistje. Ton dicht/rijmt er duchtig op los.  Soms meerdere keren per dag. Zie ook mijn Facebook pagina.  Waarmee de titel van deze site verklaard is: gedichtje van de dag.

Poëzie uit het vuistje

De meeste rijmpjes / gedichtjes zijn gerelateerd aan de actualiteit. Over alles wat wel of niet goed gaat in ons hectische bestaan: missers, voltreffers, vreugde, verdriet, moed, angst, winnaars, verliezers, hartstocht, hartzeer, trouw en ontrouw. Over het leven dus. En altijd in weinig woorden. Genre: poëzie uit het vuistje.

Beven

Mij wordt wel eens gevraagd waarom ik zo veel gedichtjes schrijf. Mijn oprechte antwoord: anders ga ik beven. Ik gebruik mijn gedichtjes als uitlaatklep. In de hoop dat ik zo links en rechts wat glimlachjes op gezichten tover. Dat zou de ultieme bijvangst zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.